Mașina Google se plimbă prin Constanța

Mașina Google se plimbă prin Constanța(672)


Mașina Google Street View, care realizează imaginile panoramice la nivel stradal, se plimbă în aceste zile prin Constanța.

În această dimineață, mașina Google se afla pe bulevardul Lăpușneanu, în zona ICIL, dar și pe străzile adiacente, așa cum se poate observa din fotografiile realizare de Timpul.

Compania anunțase de la mijlocul lunii iunie că automobilele vor porni din nou la drum, pentru a actualiza imaginile din mai multe orașe mari din România, printre care se numără Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara și Sibiu.

Street View pentru Google Maps a fost lansat în România la sfârşitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus după deschiderea biroului Google din România în noiembrie 2010. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View din România a fost realizată în aprilie 2013. Acoperirea Street View în România a fost extinsă atunci cu sute de localităţi şi peste 40.000 de kilometri de drumuri, aproape toate ţara fiind disponibilă în Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adăugate imagini panoramice pentru zeci de atracţii turistice din România.

Street View este o funcţionalitate foarte populară din Google Maps, fiind disponibilă în peste 55 de ţări din toată lumea. Actualizarea imaginilor Street View este una dintre cele mai frecvente solicitări venite din partea utilizatorilor de Google Maps. Street View permite utilizatorilor să exploreze şi să viziteze virtual zone, oraşe, drumuri prin imagini panoramice de la nivelul străzii. Funcţionalitatea este disponibilă şi în Google Earth şi versiunea mobilă a Google Maps.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri