MAI BINE MAI TÂRZIU...: În sfârşit, liberalii încep să conştientizeze DECISIVUL pericol ca ŞI prim-planul alegerilor prezidenţiale să fie acaparat de

MAI BINE MAI TÂRZIU...: În sfârşit, liberalii încep să conştientizeze DECISIVUL pericol ca ŞI prim-planul alegerilor prezidenţiale să fie acaparat de "meciul" Băsescu - Ponta!(1837)


Printr-un comunicat public, transmis presei locale, intitulat „Victor Ponta nu are niciun proiect pentru România!”, Partidului Național Liberal (PNL) - Filiala judeţului Constanţa îşi exprimă temerea că PSD şi aliaţii săi ar putea să reuşească, în precampania şi campania pentru „prezidenţialele” de la sfârşitul acestui an, să continue (ca şi la alegerile „europarlamentare”, din 25 mai a.c.) deturnarea atenţiei unei părţi a opiniei publice din România (implicit: a electoratului!) de la temele importante de dezbatere, referitoare la prezentul şi viitorul ţării noastre, de accelerarea înaintării pe drumul dorit, al apropierii, rapide, de nivelul democratic şi de dezvoltare economică – socială din statele occidentale!

Este vorba, desigur, despre sloganul principal (dacă nu chiar... unic!) al lui Victor Viorel Ponta. „În afară de noi, partidele guvernamentale, şi de omul nostru, Tăriceanu, toţi ceilalţi sunt... „băsişti”!”


Iată textul trimis de către liberalii constănţeni:

„Filiala Constanța a Partidului Național Liberal constată că, din păcate, dincolo de așa-zisa dispută Ponta - Băsescu, prezidențiabilul Partidului Social Democrat, Victor Ponta, nu prezintă niciun proiect pentru cum va arăta România, după decembrie 2014.
Dovada o reprezintă declarațiile recente ale președintelui social – democrat, care susține că: „Votul la alegerile prezidenţiale din noiembrie va fi pro Băsescu şi anti - Băsescu şi nu neapărat pornind de la ideologia de stânga sau dreapta”.

Campania pentru alegerile prezidențiale nu are cum să fie „pro” sau „anti” Băsescu, atâta vreme cât actualul președinte nu este un candidat la alegerile din noiembrie.

Îi amintim liderului PSD că mandatul lui Traian Băsescu este pe sfârșit și, în mod normal, actualul președinte al României ar trebui să își pregătească retragerea definitivă din spațiul public.
În schimb, Traian Băsescu este ținut în viața politică tocmai de către Victor Ponta.
Acest conflict de fațadă al celor doi nu este decât o strategie, prin care Victor Ponta să ascundă faptul că nu are nici un proiect pentru România, iar Traian Băsescu să mai pară a fi un actor politic cu importanță.

În acest context, îl întrebăm, public, pe Victor Ponta, pe cine va desemna premier, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, dintre Ioan Rus, Liviu Dragnea și Traian Băsescu.

Reamintim că Alianța Creștin Liberal a anunțat, public, că sprijină candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și l-a desemnat pe Cătălin Predoiu drept candidat la funcția de premier.”


IMAGINE: PNL crede că mai există Viaţă (politică), în România, şi dincolo de duetul „Tata Băse” – „pisoiul - victor - viorel”!... (Sursă foto: wall-street.ro)
 

Taguri: Victor, Ponta, VictorViorelPONTA, TraianBasescu, PNL, VICTORPONTA, Ponta-Basescu, Basescu-Ponta, Liberali, ACL, PDL, AliantaCrestinLiberala,jooble.org