Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE, pe dreapta politică

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE, pe dreapta politică "băsistă": ELENA UDREA, candidat la preşedinţie al Partidului Mişcarea Populară, CRISTIAN DIACONESCU... independent, al Fundaţiei omonime, iar europarlamentarul Cristian Preda îi cere lui Udrea demisia din fruntea formaţiunii!(5665)


Aşa cum anunţă (ŞI) agenţia de presă MEDIAFAX, Elena Udrea este, de astăzi, marţi – 19 august 2014,… NOUL candidat oficial al Partidului Mişcarea Populară, pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an!

Aşa au decis reprezentanţii PMP, reuniţi, la Bucureşti, în cadrul Colegiului Naţional, fiind înregistrat… numai un singur vot împotriva acestei candidaturi, care i-a aparţinut europarlamentarului Cristian Preda!


Udrea a precizat, imediat după această şedinţă, că şeful campaniei sale va fi deputatul (ales de către românii de peste hotare, în colegiul electoral Republica Moldova – Ucraina) Eugen Tomac (adică cel care… i-a cedat Elenei Udrea preşedinţia acestei formaţiuni politice, în luna iunie a.c.!) şi că de miercuri va începe strângerea de semnături.

Ea a mai spus că este… singurul contracandidat care îl poate bate pe pesedistul Victor Viorel Ponta, în cursa pentru Palatul Cotroceni!

 


Udrea a declarat: “Îi voi cere preşedintelui Băsescu să mă susţină în competiţia pentru Preşedinţie”

 


Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat şi că îi va cere preşedintelui Traian Băsescu să o susţină în "competiţia grea", pentru Palatul Cotroceni, arătând că… orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi! (Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost… primul care a semnat pe lista lui Cristian Diaconescu!).

Elena Udrea a spus că liderii PMP vor avea o discuţie cu Traian Băsescu.

"Orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi. A rămas astăzi că vom purta o discuţie cu preşedintele României, este cel căruia noi dorim să-i convingem electoratul să vină să voteze alături de noi. Noi suntem cei care afirmăm şi ne comportăm ca atare că dorim să ducem mai departe reformele începute de Traian Băsescu. Evident că vom vorbi cu preşedintele şi evident că îi voi cere să mă susţină în această competiţie grea, cea mai grea competiţie pe care o poate avea un om politic", a precizat Udrea.
Ea a precizat că este omul politic care, cităm: "poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România!”

 


Europarlamentarul Cristian Preda a votat (singurul!) împotriva candidaturii lui Udrea şi… îi cere demisia / demiterea din fruntea PMP!

 


"Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru că am stabilit un candidat, Diaconescu, şi acum, prin acţiunea Elenei Udrea, acest candidat a dispărut din scenă şi am zis că e o problemă.
Eu am fost singurul care a considerat că trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil, şi iarăşi am fost împotriva acestei candidaturi", a explicat Cristian Preda.

Cristian Preda a arătat că Mişcarea Populară se află acum în situaţia de a avea doi candidaţi, Cristian Diaconescu (preşedintele Fundaţiei) şi Elena Udrea (preşedintele Partidului), şi, cităm: "Nimeni nu mai înţelege nimic din această desfăşurare de forţe…”.

"Mi se pare că e o greşeală gravă ca, în termen de o săptămână numai, să distrugi o candidatură, care era deja finisată, era aranjată, s-au strâns semnături şi, în plus, s-a produs şi o nefericită ruptură între PMP şi Fundaţia Mişcarea Populară, astfel încât acum suntem în situaţia în care Mişcarea Populară are doi candidaţi, Diaconescu şi Udrea", a precizat Preda, citat de către agenţia de presă MEDIAFAX.

Întrebat pe cine va susţine, Cristian Preda a arătat că vrea până la urmă să vadă cine e candidatul la prezidenţiale, pentru că, cităm iarăşi: "Pe zi ce trece, Mişcarea Populară… are câte un candidat!".
"Nu mai ştiu nimic, cine e candidatul, cine strânge semnături, sunt semnături strânse pentru Diaconescu care nu pot fi folosite pentru Udrea, este o situaţie incertă", a adăugat europarlamentarul PMP Cristian Preda, conform MEDIAFAX.


FOTO: obiectiv.info
 

Taguri: CristianDiaconescu, ElenaUdrea, PartidulMiscareaPopulara, PMP, CandidaturaPrezidentiale, ClaudiuPalaz, AlegeriPrezidentiale, DeputatEugenTomac, Medgidia, Constanta, JudetulConstanta, P.M.P., EugenTomac, ClaudiuIorgaPalaz, Palaz, Tomac,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri