Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

RAJA Constanța: Aproape 90 de reclamații din cauza inundațiilor. Numărul la care puteți suna(705)


În urmă atenţionărilor meteo, la nivelul SC RAJA SĂ Constanţa s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Sâmbătă seară, în numai două ore de ploi torenţiale, la nivelul municipiului Constanţa s-au înregistrat cantități de precipitaţii de 74 l/mp, iar în localitatea Valu lui Traian, 100 l/mp, cantitate normală pentru o perioadă de trei luni.
La nivelul municipiului Constanţa şi în staţiunea Mamaia au acţionat 40 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere, iar pentru zona Valu lui Traian -Murfatlar, alte nouă echipe.


În total, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 86 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit de pe b-dul IC Brătianu- zona Cora, str. Ahile Mihail, şoseaua Mangaliei- Biserica Sf. Maria, cartierul Coiciu, zona Dacia, staţiunea Mamaia- zona intrare dinspre Constanţa, sat Vacanţă. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări, iar la această oră în municipiu nu mai sunt probleme.

Echipele de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, vor asigura permanenţa până în această noapte, la ora 24,00, iar în funcţie de previziunile meteorologice se va prelungi activitatea acestora.

”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat reprezentanții societății.

  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri