Papahagi: Pe Elena Udrea o susțin cel mai puternic Ponta și Gușă, vechii ei prieteni

Papahagi: Pe Elena Udrea o susțin cel mai puternic Ponta și Gușă, vechii ei prieteni(1499)


Adrian Papahagi, fondator al Partidului Mișcarea Populară, a atacat-o dur pe Elena Udrea, astăzi, pe pagina sa de Facebook. Iată mesajul celui care și-a dat demisia din partid în semn de protest față de cooptarea lui Marin Anton în PMP, personaj controversat, declarant recent incompatibil de către ANI:

”Pe Elena Udrea o susțin cel mai puternic Ponta și Gușă, vechii ei prieteni.

Mecanismul este elementar: Udrea e larg detestată, deci mobilizează la vot electoratul lui Ponta (așa cum a trebuit să fie ascunsă în vara lui 2012 ca să nu se trezească Președintele că e suspendat).

Îi permite lui Ponta să personalizeze lupta și să o reducă la înfruntarea cu "regimul Băsescu", ceea ce îi convine de minune, fiindcă altfel ar trebui să explice proiectele pe care nu le are, realitățile care nu-i convin și scandalurile de care nu știe cum să mai scape.

Udrea e alibiul ideal al găunoșeniei lui Ponta: la fel de lipsită de substanță, la fel de contestabilă, la fel de toxică. Se vor înfrunta două produse media, pompate cu bani și consultanță străină, două junk-foods cancerigene.

Prin gălăgie, invectivă, harță permanentă, salturi cu parașuta și alte circării, Ponta și Udrea speră să atragă toate reflectoarele asupra lor și să îi eclipseze pe Iohannis și Macovei.

O eventuală candidatură a lui Udrea face jocurile lui Victor Ponta.” 

Foto: http://epochtimes-romania.com

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri