PRE-CAMPANIA PENTRU

PRE-CAMPANIA PENTRU "PREZIDENŢIALE": Au început atacurile "la baionetă" asupra candidatului "dreptei unite", Klaus Iohannis(1989)


Sub titlurile „Klaus Iohannis, prezent la un eveniment organizat de însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti” şi „Antena 3 şi România TV fac ce ştiu mai bine: calomniază!”, Filiala judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Liberal (PNL) a transmis, astăzi, marţi – 12 august, două comunicate de presă, în care desfiinţează minciunile proferate, în cursul zilei de ieri, de către posturile de televiziune care-l slugăresc pe premierul Victor Viorel Ponta şi pe partidul care vrea să-l dejecteze la Palatul Cotroceni, cu ocazia alegerilor prezidenţiale de la sfârşitul acestui an.

Legat de aceste alegeri, de o importanţă ISTORICĂ, DECISIVĂ, pentru direcţia de mers a României (Occidentul, democratic şi real capitalist, ori Asia dictatorială şi a capitalismului primitiv, corupt şi oligarhic!), nu este deloc întâmplător faptul că atacurile televiziunilor puşcăriaşului Dan Voiculescu – „Felix” şi ultracontroversatului Sebastian Ghiţă au trecut la difuzarea de informaţii false, „otrăvite”, lcu privire la Klaus Iohannis, imediat după desemnarea acestuia drept candidat al Alianţei Creştin Liberale / ACL (PNL – PDL), la prezidenţialele din această toamnă!


Iată care este conţinutul celor două comunicate de presă, de astăzi:

„Filiala judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Liberal aminteşte că informaţia prezentată de postul de televiziune „Antena 3”, potrivit căreia preşedintele PNL, Klaus Iohannis, s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu, la vila sa de protocol de pe malul Laculi Heăstrău, din Bucureşti, a fost descrisă de către candidatul Alianţei Creştin Liberale ca fiind total FALSĂ!
Ceea ce a făcut „Antena 3” reprezintă o manipulare şi nu are nicio legătură cu realitatea. Mai mult, ştirea prezentată face parte din campania de denigrare a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, demarată de câteva trusturi de presă, în aceeaşi zi în care a fost anunţat candidatul Alianţei Creştin Liberale, la alegerile prezidenţiale.
În fotografiile prezentate de postul de televiziune mai sus menţionat apare maşina lui Klaus Iohannis, în care se afla liderul PNL, dar acesta este singurul lucru adevărat.
Klaus Iohannis nu a fost în vizită la Traian Băsescu, la vila „Lac – 1”, ci a participat la un eveniment organizat de Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, la Vila „Dante”, reşedinţă deţinută de către Ambasada Statelor Unite.
La această manifestare, nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a lui Duane Butcher, au participat mai mulţi diplomaţi, de rang înalt, din ambasade ale statelor occidentale.
Reamintim că, după cum a şi precizat personal, încă din anul 2008, Klaus Iohannis nu a mai avut nicio întrevedere cu preşedintele României şi nici nu a purtt convorbiri telefonice!”

„În aceeaşi zi în care preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a fost anunţat drept candidat la Preşedinţie, din partea ACL, a şi fost activată propaganda mincinoasă, în unele trusturi de presă.
În timp ce „Antena 3” difuza o ştire conform căreia liderul PNL s-ar fi întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, postul „România Tv” a lansat o campanie de denigrare a lui Klaus Iohannis, prezentând, în mod calomnios, subiectul reluat al adopţiilor de copii.
Aceasta în condiţiile în care preşedintele PNL a explicat în repetate rânduri că nu este vorba despre absolut nimic ilegal.
Reamintim că, în urmă cu peste 20 de ani, Klaus Iohannis a sprijinit logistic nişte oameni care au dorit să înfieze copii, transportându-i cu maşina unde au avut nevoie, în timp ce soţia sa le-a fost translator.
Constatăm cu dezamăgire că, în loc să fie discutate teme politice şi economice importante pentru cetăţeanul român, în aceste zile se reîncălzesc aceleaşi poveşti vechi din campaniile trecute pentru Primăria Sibiului.
Ar fi de dorit ca astfel de atacuri, de-a dreptul calomnioase, să nu predomine, în campania pentru alegerile prezidenţiale, în detrimentul dezbaterii serioase, pe proiecte.
Din păcate, observăm că se încearcă cu îndârjire susţinerea unei campanii negative, bazate pe acuzaţii complet false, în care, de altfel, candidatul dreptei unite refuză să intre.
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, va face o campanie curată, pozitivă pentru că oamenii merită respect, nu dezinformare şi minciună.”


Klaus Iohannis, candidatul „Dreptei Unite” (PNL – PDL), în alegerile prezidenţiale din acest an (Sursă foto: brasovtv.ro) 
 

Taguri: KlausIohannis, Iohannis, PNL, PartidulNationalLiberal, DuaneButcher, SUA, AmbasadaSUALaBucuresti, VilaLac1, VilaDante, LaculHerastrau, AliantaCrestinLiberala, PDL, PNL-PDL, Dreaptaunita, Antena3, RomaniaTV, TraianBasescu,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri