Carnaval Mamaia 2014 – paradă de modă în centrul stațiunii

Carnaval Mamaia 2014 – paradă de modă în centrul stațiunii(2371)


O nouă invitație la distracție marca Fashiontv a atras turiștii în Piața Cazino din Mamaia. Sâmbătă seara, show-ul oferit de cluburile participante la Carnavalul Mamaia a fost plin de surprize.

Lora și Doinița Oancea au defilat pe catwalk în cadrul spectacolului oferit de Clubul Princess. Cele două artiste au apărut alături de directoarea Princess, Oana Craioveanu, pentru a prezenta atât colecția vestimentară Dilo’s, semnată de Doinița Oancea, cât un nou brand de accesorii de lux – ceasuri și brățări – Il Centimetro.
DJ, dansatoare în costume provocatoare, muzică bună, modele superbe pe catwalk, creații vestimentare în cele mai noi tendințe, o atmosferă așa cum numai la Mamaia găsim și, bineînțeles, carele alegorice cu decor spectaculos ale celorlalte cluburi participante ale serii: Luv, Crema, Bellagio, Fratelli, Ego și Le Gaga.
Modelele Fashiontv au defilat în creații vestimentare ale brandurilor Atmosphere, Dilo’s și Cielle.

În serile de 14, 15 și 16 august, importanți designeri internaționali își vor prezenta noile colecții vestimentare la Mamaia, la International Fashion Weekend. Tot atunci, va avea loc și concursul internațional Black Sea Model Awards, care descoperă și lansează modele de podium, cu șansă la o carieră internațională în modelling. Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmărite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, iar show-ul va fi transmis în direct pe postul internațional Fashiontv, în 193 de țări de pe cinci continente.

  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri