TUPEU: La volan, fără... permis de conducere!(1246)


Poliţiştii de frontieră, din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, în zona de competenţă, doi cetăţeni români, care conduceau două autovehicule, marca „Dacia” şi „Citroen”, înmatriculate în România, respectiv Franţa, fără a deţine permise de conducere, pentru nicio categorie de autovehicul.

În data de 06.08.2014 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit, pentru control, în zona de competenţă, două autovehicule, conduse de doi bărbaţi, care s-a dovedit că... nu posedau permise de conducere!


În primul caz, în jurul orei 10.15, în zona de competenţă a S.P.F. Chilia, a fost identificat cetăţeanul român C.I., în vârstă de 54 ani, care conducea un autoturism marca „Dacia”, iar la solicitarea documentelor pentru control, conducătorul auto a declarat că nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicul.

În al doilea caz, înregistrat în jurul orei 21.20, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. Mangalia au oprit, pentru control, un autoturism, marca „Citroen”, înmatriculat în Franţa, în care se aflau două persoane.
În urma verificărilor, a rezultat faptul că bărbatul aflat la volan, cetăţeanul român O.G., în vârstă de 21 ani, nu... posedă permis de conducere!

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit conducătorilor auto, domiciliaţi pe raza judeţelor Vaslui, respectiv Constanţa, dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de: „conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 335, alin. 1 din Codul Penal (CP).
 

Taguri: PolitiadeFrontiera, PolitiaFrontiera, GardadeCoasta, GardaCoasta, Politia, Frontiera, Garda, Coasta, PTF, Legea12/1990, PTFVamaVeche, VamaVeche, Prestige, Gauloises, GauloisesBlondes, tigari,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri