TULCEA: Oameni de afaceri străini, interesaţi să investească în Nordul Dobrogei

TULCEA: Oameni de afaceri străini, interesaţi să investească în Nordul Dobrogei(1211)


Astăzi, joi – 7 august, începând cu ora 10.00, la sala «Dobrogea», din sediul Consiliului Județean Tulcea, un grup de investitori străini s-a întâlnit cu vicepreședinţii CJT, Vasile Strat şi George Șișcu și cu prefectul Lucian Simion.


Este vorba despre o delegație a Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor, o organizație înființată în 1992, care cuprinde asociații naționale ale antreprenorilor din 23 țări din Europa și Asia.

Delegații au fost direct interesați de oportunitățile de afaceri din județ, iar în acest sens s-a discutat despre cele mai mari investiții ce urmează a fi realizate în Tulcea, dar și despre variante de investiții private.

Astfel, reprezentanții Congresului au adus în discuție posibilitatea realizării unui «Yacht Club», în zona Sulina, și s-au arărat deosebit de interesați de noul pod peste Dunăre, care va lega Tulcea de Brăila.

Vicepreședintele CJT Vasile Strat a prezentat cele mai ample proiecte care ar urma să demareze la nivelul județului: „Vom avea mai multe lucrări de amploare, cele mai importante fiind podul de peste Dunăre și drumul național cu patru benzi. Vom avea licitații internaționale, la care puteți participa“.
În continuarea acestei idei, Vasile Strat și-a exprimat deschiderea față de potențialii investitori în județul Tulcea.

Prefectul Lucian Simion a adus în discuție principalele oportunități de afaceri din județul Tulcea (în special forme de colaborare public-privat), cuprinse și în ghidul recent lansat.

 

FOTO: Proiectul noului pod peste fluviul Dunărea, ce va lega Tulcea de Brăila (Sură: probr.ro)
 

Taguri: CJTulcea, GhidulOportunităţiDeAfaceriInJudetulTulcea, ConsiliulJudeteanTulcea, CJT, ConsiliulJudetean, Tulcea, HoriaTeodorescu, StrategiaDeDezvoltareDurabilaAJudetuluiTulcea, SIDDJT, ADDJT, AsociatiaDeDezvoltareDurabilaAJudetuluiTulcea, DanutDragan,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri