La Castelul lui Carol al II-lea, din MAMAIA, după petrecerile cu spumă, la noapte va fi

La Castelul lui Carol al II-lea, din MAMAIA, după petrecerile cu spumă, la noapte va fi "ORIENTAL Night"(3499)


Ieri (sâmbătă – 2 august) seară (noapte), în cadrul Carnavalului MAMAIA şi al “FASHION (T.V.) Summer Festival” – Mamaia 2014, în prim plan a fost “PRINCESS Summer Club & Beach”, de la “Club Castel” (“PRINCESS Island”), din cea mai aglomerată staţiune estivală de pe Litoralul Românesc al Mării Negre.

Astfel, în cadrul evenimentelor de ieri seară, carul alegoric al acestui Club a fost cel care a condus, într-un fel, parada, şi a atras cele mai multe priviri (Vezi FOTO!).

Apoi, pe scena şi “cat-walk”-ul din Piaţeta “Casino”, din centrul staţiunii Mamaia, “FashionTv” le-a oferit turiștilor şi constănţenilor și prezentări de modă ale designerilor şi caselor de modă Andreea Dogaru, Daniel Racovizza şi Atelier “Cati Dogaru”, care şi-au etalat creaţiile pentru “PRINCESS Summer Club & Beach” (mireasă pe podium a fost chiar Oana Craioveanu, nimeni altcineva decât…directorul “Princess Club”!).

În rest, ca în fiecare sâmbătă, din această vară, la “PRINCESS” – MAMAIA a u fost petrecerile cu spumă “ESPUMA Party”. (Vezi FOTO!)

Tot în mod deja tradiţional (pentru acest sezon estival), la noapte va fi o petrecere “ORIENTAL Night”.


Surse FOTO: “Site” şi “Facebook” – “PRINCESS Summer Club & Beach” - MAMAIA
 

Taguri: Princess, Mamaia, OrientalNight, OrientalNightParty, PartyClub, PrincessClub, ClubulPrincess, PrincessSummerClub, PrincessSummerCluMamaia, OrientalNightPrincessSummerClubMamaia, OrientalNightPrincessMamaia, StatiuneaMamaia,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri