BĂNEASA, judeţul Constanţa: 800 litri de motorină, fără documente de provenienţă, descoperite într-o autoutilitară

BĂNEASA, judeţul Constanţa: 800 litri de motorină, fără documente de provenienţă, descoperite într-o autoutilitară(1280)


Poliţiştii de frontieră, din cadrul Gărzii de Coastă, au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, 800 litri produs petrolier, fără documente justificative.

În data de 29.07.2014, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Băneasa au oprit, pentru control, în zona de competenţă, a autoutilitară marca „Mercedes Benz”, model „Sprinter”, înmatriculată în Constanţa şi condusă de cetăţeanul român D.M., în vârstă de 38 ani.

În urma controlului, în interiorul autoutilitarei, au fost descoperite patru butoaie metalice, în care era depozitată cantitatea de 800 litri produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Conducătorul auto a declarat faptul că a achiziţionat produsul petrolier de la doi cunoscuţi, cetăţenii români C.P., în vârstă de 39 ani, şi M.V., de 48 ani, cărora le-a plătit suma de 3.400 lei.

Cantitatea de motorină, evaluată la aproximativ 4.800 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 şi 3 din Legea 86 / 2006.

 

Foto: Poliţia de Frontieră
 

Taguri: Baneasa, SPFBaneasa, S.P.F.Baeasa, PolitiaDeFrontiera, GardaDeCoasta, 800litriDeMotorina, MercedesBenz,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri