Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PORT: Container din China, cu sute de jocuri logice contrafăcute

PORT: Container din China, cu sute de jocuri logice contrafăcute(1321)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control, împreună cu lucrătorii vamali, descoperind, într-un container sosit din China, în P.T.F. Constanţa Sud – Agigea, 240 de jocuri logice tip „Scrabble”, susceptibile de a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei, dacă ar fi originale.

În data de 29.07.2014, în jurul orei 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

În urma controlului, au fost descoperite 240 de jocuri logice tip „Scrabble”, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei, dacă ar fi originale.

Marfa a fost ridicată, în vederea confiscării, de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, un cetăţean român, în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în judeţul Ilfov, dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84 / 1998 republicată.

FOTO: Poliţia de Frontieră
 

Taguri: Container, China, contafacute, jucarii, jocurilogicecontrafacute, containerdinChina, Agigea, ConstantaSud-Agigea, ConstantaSud, PortulConstanta, PortulConstantaSud-Agigea, Legea84/1998, Ilfov,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri