Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Deputatul Gheorghe Dragomir: ”USL a reușit să realizeze un compromis corect”

Deputatul Gheorghe Dragomir: ”USL a reușit să realizeze un compromis corect”(787)


Deputatul Gheorghe Dragomir consideră că, la un an de guvernare, USL demonstrează că și-a respectat promisiunile făcute cetățenilor. ”Guvernul USL a arătat că în România se poate realiza o consolidare fiscală echitabilă, sustenabilă și a reușit să continue ajustarea fiscală, fără a tăia din veniturile populației, găsind concomitent soluții de relansare a economiei”, precizează acesta, printr-un comunicat de presă.

”Deși a trebuit să rezolve multe dintre problemele cauzate de fostele guverne PDL, Guvernul USL a reușit să realizeze un compromis corect între austeritate și relansare economică, între economic și social, între nevoia unui stat puternic și reducerea risipei. Pe parcursul unui an, Guvernul USL a demonstrat că România poate fi guvernată și altfel, într-un mod responsabil și în interesul cetățeanului, prin stoparea risipei și a hoției. Un an în care regimului Băsescu i s-a limitat controlul asupra unor domenii importante, precum justiția. Traian Băsescu nu mai are astăzi prevalență în anumite domenii executive – capacitatea sa de a influența evoluția Executivului sau a Legislativului este acum inexistentă, după ce în urmă cu un an era totală”, a mai spus liberalul.


În opinia sa, Guvernul USL a avut, în ultimele 12 luni, o viziune de guvernare diferită de cea a PDL, care a însemnat, în primul rând, relansarea economică a României, țara noastră fiind printre singurele state europene care a înregistrat o creștere economică în 2012, dar și deblocarea a aproximativ 4.000 de posturi în Sănătate și reînființarea posturilor de poliție rurală.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri