VAMA VECHE: Jandarmii au prins trei hoţi, pe plajă

VAMA VECHE: Jandarmii au prins trei hoţi, pe plajă(1420)


Ieri, sâmbătă - 26 iulie a.c., în jurul orei 04.45, un echipaj de jandarmi, care acţiona, în sistem integrat, pe plaja din localitatea VAMA VECHE, a observat un grup de trei persoane aşezându-se lângă un turist, care dormea pe un şezlong.

După câteva momente, una dintre cele trei persoane s-a aplecat asupra turistului şi i-a luat telefonul mobil, pe care acesta îl ţinea în mână.

În timp ce se pregăteau să plece cu telefonul, au fost interceptaţi de către jandarmi, care au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acelor cetăţeni.
Ulterior, s-au întocmit actele procedurale, conform Codului de Procedură Penală (C.P.P.).

Cei trei, S.Ş., în vârstă de 24 ani, M.S., în vîrstă de 47 ani, şi M.Z., în vârstă de 24 ani, din Constanţa, au fost predaţi către lucrătorii Secţiei 3 - Poliţie Rurală Mangalia, pentru continuarea cercetărilor.

Păgubitul le-a mulţumit jandarmilor şi a promis că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.


În timp ce se deplasau spre sediul Poliţiei, jandarmii au mai găsit pe plajă un portofel, în interiorul căruia se aflau documente (permis conducere, carduri bancare, legitimaţie student.
Portofelul şi documentele au fost predate lucrătorilor de poliţie.


Jandarmii constănţeni recomandă tuturor cetăţenilor să solicite sprijinul, prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112.

Deasemenea, aceştia pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau când sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

 

Sursa foto: IJJ Constanta
 

Taguri: VamaVeche, Sectia3PolitieRuralaMangalia, CPP, C.P.P., JandarmiVamaVeche,
OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri