"FILMUL de pe PLAJĂ", în MAMAIA - Nord: "Delicatessen" (Franţa, 1991)(1891)


„DELICATESSEN" este «Filmul – de - pe - Plajă», în această seară (şi noapte), de joi - 24 Iulie, la «OHA Beach», din MAMAIA – Nord.

„Pop-corn” ul este din partea casei, iar marea e pe post de melodie

Intrarea este liberă!
La fel şi… ieşirea (şi “ieşirile”, în limita bunului simţ, desigur…)!


“Delicatessen” (1991) este un film franțuzesc, un “S.F.” de comedie “neagră”, regizat de către Jean-Pierre Jeunet și Marc Caro, cu Dominique Pinon și Karin Viard, în rolurile principale.

Acțiunea filmului are loc într-o perioadă de timp…necunoscută, din viitor, într-o clădire de apartamente rezidențiale, dintr-o Franță post-apocaliptică.
Povestea se concentrează asupra locatarilor clădirii și a încercărilor lor, disperate, pentru a supraviețui, într-o lume în care alimentele sunt raționalizate.

Printre aceste personaje este Mark Louison, un nou - venit, care ajunge să înlocuiască un chiriaș, care a plecat dintr-un motiv neclar.
Măcelarul Clapet este liderul acestui grup, care se străduiește să mențină controlul și echilibrul, în clădirea de apartamente.
Distribuţie: Dominique Pinon, Marie-Laure Dougnac, Jean-Claude Dreyfus, Karin Viard, Ticky Holgado, Edith Ker, Rufus, Jacques Mathou, Howard Vernon, Marc Caro.


SURSE FOTO: “Site” şi “Facebook” – “OHA Beach” MAMAIA - No
 

Taguri: OHA, Delicatessen, OHABeach, MamaiaNord, Mamaia-Nord, Mamaia, OHABeachMamaiaNord, LockStockAndTwoSmokingBarrels, GuyRitchie, Madonna,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri