ISACCEA: Peşte braconat

ISACCEA: Peşte braconat(1228)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta, cu un autoturism marca „Dacia”, cantitatea de 70 kilograme peşte, fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Isaccea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca „Dacia” – „Logan”, condus de C.C.V., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila.

În autoturism, a fost găsită cantitatea de 70 kilograme de peşte, eviscerat, din speciile caras şi biban, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale, de profil, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: „deţinere şi transport ale a peştelui, fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23 / 2008, modificată şi aprobată prin Legea 317 / 2009.


FOTO: cugetliber.ro
 

Taguri: Isaccea, PesteBraconat,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri