MAMAIA:

MAMAIA: "Pool - Party" - uri şi concerte pentru publicul larg, în acest week-end(1656)


Weekend-uri de senzaţie, realizate de Radio Constanţa - Radio Vacanţa!

După ce Ameria, Lulu, Chris Oliver, Brianna şi Roxana Nemeş au concertat, în duminica care a trecut, pe terasa Radio Constanţa - Radio Vacanţa, din MAMAIA, pentru turişti şi constănţeni, deopotrivă, se pregăteşte o petrecere la fel de tare şi duminică - 20 iulie.

De asemenra, vineri - 11 iulie, începând cu ora 16.00, Radio Constanţa s-a aflat alături de turişti la piscina hotelului “Vera”, din Eforie - Nord, unde a avut loc cel de-al doilea “Pool Party”, din acest sezon estival!
Echipa Radio Constanţa a dat startul la multe concursuri în apă şi pe apă şi, după ce a oferit multe premii, a dat volumul la maxim la cea mai tare muzică.
Copiii care s-au aflat piscină au primit brăţări de vacanţă. În plus, cei mici au mai fost premiaţi cu colaci de înot, genţi şi mingi de plajă.

Pentru al cincilea an consecutiv, Radio Constanţa desfăşoară una dintre cele mai de succes campanii dedicate turiştilor: Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – “Brăţara de Vacanţă”.
Ediţia de vacanţă de sâmbătă a fost plină de soare, energii pozitive şi de multe zâmbete! Weekend-ul petrecut la piscină s-a terminat cu un "Mega Selfie"!

Săptămâna aceasta distracţia se mută în staţiunea MAMAIA, la piscina hotelului IAKI.
Radio Constanţa pregăteşte pentru vineri - 18 iulie, începând cu ora 16.00, un nou Super – “Pool Party”, care se anunţă la fel de nebun, cu multe concursuri în apă şi pe apă, muzică şi premii surpriză.

Sâmbătă – 19 iulie, petrecerea începe la ora 08.00!


FOTO: radioregiona.ro
 

Taguri: PoolParty, Pool-Party, RadioConstanta, RadioVacanta, ChrisOliver, Lulu, Ameria, Brianna, RoxanaNemes, Mamaia, HotelVeraEforieNord, EforieNord, Eforie-Nord, HotelIAKI, HotelIAKIMamaia, StatiuneaMamaia,jooble.org