Reacţie a avocatului

Reacţie a avocatului "baronului" Constantinescu: "Mandatul internaţional de urmărire este o reacţie... INUTILĂ, a D.N.A., la Soluţia C.A. Bucureşti, din 10 iulie!"(1443)


Reacţie rapidă a avocatului constănţean Marius Mocanu, care-l asistă legal pe Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeşean Constanţa (C.J.C.), în dosarele de cercetare / urmărire penală, instrumentate / intentate de către Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.), la aflarea demersurilor făcute de către procurorii anticorupţie români, pentru emiterea unui mandat internaţional de urmărire (căutare şi aducere) a “baronului” de Constanţa.

Poziţia cunoscutului şi apreciatului (profesional) avocat din Constanţa fiind foarte clar exprimată, într-un comunicat public, transmis, vineri – 11 iulie, ne mulţumim cu reproducerea integrală, îndrăznind doar să reamintim (CITITORILOR) că lui “Big Hunter” I S-A PERMIS DOAR SĂ PLECE DIN ŢARĂ PE UN TERMEN… LIMITAT (!), IAR EL… NU S-A MAI ÎNTORS, DE ATUNCI!


Iată textul transmis de către avocatul Marius Mocanu:

“Solicitarea de emitere a mandatului internaţional, formulată de către D.N.A., în vederea extrădării, este o reacţie inutilă, la Soluţia definitivă, pronunţată de către Curtea de Apel Bucureşti, în data de 10 iulie 2014, prin care s-a stabilit că preşedintele C.J. Constanţa, dl. Nicuşor Constantinescu, nu a încălcat niciuna dintre măsurile impuse de către controlul judiciar, întrucât atât la momentul solicitării de către D.N.A. a măsurii arestării preventive, cât şi la momentul punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, Nicuşor Constantinescu se afla, în mod legal, pe teritoriul S.U.A. în vederea finalizării tratamentului medical.
Urmează ca pe data de 15 iulie 2014, având în vedere Soluţia Curţii de Apel Bucureşti, din 10 iulie 2014, să se dispună anularea măsurii de arest preventiv şi, implicit, a mandatului emis în acest sens.”


FOTO: Medicul româno – american Şerban Ioan Cocioba, care-l alimentează cu… “scutiri” (de venire în ţară, unde-l aşteaptă… ce-l aşteaptă!) pe "baronul" de Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu (Sursa: Facebook, preluată de către Digi24 - Tv)
 

Taguri: MariusMocanu, DNA, CurteaDeApelBucuresti, BigHunter, DirectiaNationalaAnticoruptie, CJConstanta, CJC, C.J.C., ConsiliulJudeteanConstanta, NicusorConstantinescu, NicusorDanielConstantinescu, SUA, SerbanCocioba, SerbanIoanCocioba, Dr.SerbanCocioba, S.U.A.,
OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri