CERNAVODĂ: Prinşi de jandarmi, cu sacul la caisul lăudat (al... altuia!)

CERNAVODĂ: Prinşi de jandarmi, cu sacul la caisul lăudat (al... altuia!)(1274)


În data de 10.07.2014, în jurul orei 16.10, paznicul unei livezi de pomi fructiferi, situată la periferia oraşului Cernavodă, a reclamat jandarmilor faptul că doi tineri au sustras, din plantaţia de caişi pe care o păzeşte, o cantitate de fructe, ulterior părăsind zona.

Patrula de ordine publică s-a deplasat în zona indicată de către reclamant şi a interceptat, pe strada Prelungirea Seimeni, din oraşul Cernavodă, cele două persoane, care se deplasau, pe jos, având asupra lor o găleată şi un sac, care conţineau caise

Fiind întrebaţi cu privire la provenienţa fructelor pe care le transportau, numiţii I.G., în vârstă de 18 ani, şi şi M.M., în vârstă de 25 ani, au declarat, verbal, că le-au cules dintr-o livadă din apropiere.

Celor două persoane li s-au întocmit actele procedurale, fiind predate, pentru continuarea cercetărilor, Poliţiei oraşului Cernavodă.
 

FOTO: pomfructifer.ro

Taguri: IJJ, IJJConstanta, InspectoratuldeJandarmiJudeteanConstanta, Cernavoda, LaFuratCaise, Caise, JandarmiCernavoda, EchipajDeJandarmiCernavoda,
OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri