Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
JANDARMERERIA CONSTANŢA: Hoţi de capace de rigolă pluvială, prinşi

JANDARMERERIA CONSTANŢA: Hoţi de capace de rigolă pluvială, prinşi "la locul faptei"(2301)


Ieri, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-a sesizat, „din oficiu”, cu privire la faptul că, lângă parcarea unui “supermarket” de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanta, doi tineri sustrăgeau capacele rigolelor de scurgere a apei, pe care le încărcau în autoturismul personal.

Întrebaţi ce intenţionează să facă cu obiectele sustrase, cei doi au declarat verbal că au fost în interiorul supermarketului, pentru a face cumpărături, iar la ieşire au hotărât să sustragă grilaje metalice de la rigolele de scurgere a apei, pentru a le vinde la fier vechi.

Celor două persoane, respectiv L.R., în vârstă de 18 ani, şi C.B., în vârstă de 23 ani, li s-au întocmit procese verbale de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală (CPP) şi au fost conduse la sediul Secţiei 4 de Poliţie – Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.
 

Taguri: HotiCapaceDeRigola, IJJ, Constanta, IJJC, IJJConstanta, InspectoratulDeJandarmiConstanta, Jandarmi, JandarmiConstanta, JandarmeriaConstanta, CPP, CodulDeProcedraPenala, MunicipiulConstanta,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri