Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
MAMAIA - Nord:

MAMAIA - Nord: "FILMUL pe PLAJĂ", un proiect al verii 2014(2306)


“Filmul de pe plajă” este un program al verii 2014, pe care OHA Beach, din MAMAIA – Nord (un Beach – Club mai… “altfel” elitist, intelectual şi ca ambianţă, inclusive muzicală, care se autodeclară: “Susținătoare a filmului independent!”), îl începe în această noapte.

Este vorba despre difuzarea repetată, integral şi pe fragmente, a câte unei producţii cinematografice din categoria “quality”, intercalată cu discuţii şi analize, extinse ca subiect, cu publicul!

În această noapte, de joi – 10 iulie, filmul propus este o comedie poliţistă britanică: “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (alături de “popcorn”-ul, din partea casei, și… marea, pe post de “sound”!

"Lock, Stock and Two Smoking Barrels" este un film britanic din 1998, un film thriller-comedie, în regia și scenariul lui Guy Ritchie. Povestea filmului este un jaf, care opune un tânăr auto-încrezător, aprig jucător de cărți, care pierde 500.000£ unui lider criminal puternic, într-un joc aranjat. În scopul de a-și plăti datoriile, el și prietenii lui decid să jefuiască o bandă de jefuitori, care operau în apartamentul de alături. Filmul i-a adus lui Guy Ritchie un succes internațional și i-a introdus în lumea filmului pe Vinnie Jones, un fost... fostbalist internațional galez, și pe Jason Statham, un fost... comerciant de stradă!

Intrarea este liberă!

(Replica cea mai “tare” din acest cunoscut şi comentat film (“Favorite quote” from the movie): "When you dance with the devil, you wait for the song to stop."(“Când dansezi cu diavolul, să te aştepţi ca muzica să se… oprească!”)

Iată cum prezintă organizatorii evenimentului filmul din această seară
”Credem că în introducerea acestui film este suficient să spunem doar atât: Guy Richie. Da domnilor și doamnelor, un film scris și regizat de Guy Richie. O capodoperă a cinematografiei aterizează în sufrageria noastră de la plajă - Lock, Stock and Two Smoking Barrels.
Vorbim despre 500.000 de lire sterline, patru prieteni, jocuri, aventuri și împușcături mai ceva ca într-un deșert de la capătul pământului.
Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari - un thriller comedie dintr-o perioadă cinematrografică de glorie - 1998 - producție UK.
Înainte de lansarea lui, Radio Times, îl anunță ca fiind "the best British crime movie since The Long Good Friday”, iar ulterior urmează să fie nominalizat pe "shortlist"-ul celor mai grozave 38 de filme din Marea Britanie din toate timpurile.
ȘTIAI CĂ?
-Guy Ritchie a fost exmatriculat la 15 ani din învățământ;
-În portofoliul lui se numără filmele: Snatch, Revolver, Sherlock Holmes, Swept Away;
-Guy Richie a fost căsătorit cu Madonna, pentru care a regizat videoclipul “What It Feels Like a Girl";
-Regizorul deține centura maro la Jiu-Jitsu.”
 

Taguri: OHA, OHABeach, MamaiaNord, Mamaia-Nord, Mamaia, OHABeachMamaiaNord, LockStockAndTwoSmokingBarrels, GuyRitchie, Madonna,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri