TÂRGUL de VARĂ - EFORIE (Nord) se desfăşoară în perioada

TÂRGUL de VARĂ - EFORIE (Nord) se desfăşoară în perioada "Full - Season" (16 iulie - 10 august)!(1556)


Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local (C.L.) Eforie nr. 124 / 28.05.2014, Primăria oraşului Eforie organizează “TÂRGUL de VARĂ” – EFORIE (Nord).

“Târgul de vară” se va organiza în Eforie - Nord, în zona strada Panselelor – aleea Cristal.

Participanţii la târg vor putea comercializa orice fel de produse meşteşugăreşti specifice litoralului (diverse fabricate din scoici şi produse de promovare a zonei – brelocuri, magneţi şi alte materiale personalizate cu imagini din Eforie şi/sau alte localităţi situate pe litoralul Mării Negre) şi produse nealimentare care sunt speficice sezonului estival (îmbrăcăminte / încălţaminte de vară, bijuterii, ochelari de soare, pălării / şepci, poşete, curele, portofele, jucării etc.).

“Târgul de vară” Eforie se va desfăşura în locaţia stabilită, săptămânal, în intervalul 16 iulie – 10 august, de miercuri până duminică astfel:
-Miercuri, începând cu ora 18.00: amplasarea standurilor, de către comericanţii autorizaţi, în locurile indicate;
-Joi, începând ora 10.00 – deschiderea târgului;
-Duminică, ora 21.00 - închiderea târgului.

Taxa unică de participare la târg este de 500 lei / participant / stand, pentru o săptămână de târg!

În situaţia în care un participant doreşte să participe la toate cele patru săptâmăni de târg, beneficiază de o reducere, cu 200 de lei, a taxei de participare, cu condiţia ca taxa să fie plătită anticipat, într-o singură tranşă, şi să se respecte acelaşi amplasament al pavilionului.

Alocarea spaţiilor, pentru amplasarea standurilor (pavilioanelor) în cadrul târgului, se va realiza în funcţie de ordinea primirii solicitărilor de la participanţi!


IMAGINE: Ediţia din vara trecută a târgului din Eforie – Nord (Sursa foto: funkybagshop.wordpress.com)
 

Taguri: TargulDeVara, Eforie, EforieNord, Eforie-Nord, TargulDeVaraEforieNord, TargulDeVaraEforie, LitoralulMariiNegre, MareaNeagra, StradaPanselelorEforie, AleeaCristalEforie, AleeaCrista, StradaPanselelor,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri