Ce accidente rutiere au avut loc ieri(870)


Ieri, la ora 08.10, o tânără, de 24 ani, a condus un autoturism pe DC 27 (ieşire din Murfatlar – către Siminoc), nu a adaptat viteza în curbă, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu un copac, accidentându-se uşor.

La ora 05.35, un tânăr în vârstă de 25 ani, a condus un autoturism pe DC 86 (C-ţa - Năvodari) şi în zona Camping Lebăda pierde controlul direcţiei şi se răstoarnă în afara carosabilului. A rezultat rănirea uşoară a două persoane.

La ora 18.15, un bărbat în vârstă de 46 ani, a condus un autoturism pe strada Viorelelor din Constanţa şi la intersecţia cu strada Plopilor, a accidentat uşor un pieton care s-a angajat în traversare, neregulamentar.

La ora 13.00, un bărbat în vârstă de 34 ani, a condus un autoturism pe strada Dispensarului din C-ţa şi nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism ce rula în faţa, intrând în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea uşoară a unei persoane.

La ora 21.05, o persoană a condus un autoturism pe DN.22 (M.Viteazu către Tariverde) şi la o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului, rezultând rănirea uşoară a trei persoane.

La ora 13.20, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a condus un autoturism pe DJ.381 (Ciocîrlia-Valea Dacilor) şi la km 26+400, din neatenţie, pierde controlul direcţiei autoturismului şi se răstoarnă în afara carosabilului. A rezultat rănirea uşoară a unui pasager.


  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri