Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei la Carnaval Mamaia 2014

Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei la Carnaval Mamaia 2014(1600)


Mihaela Rădulescu, care a apărut de-a lungul carierei sale în mai multe producții cinematografice, a acceptat provocarea de a intra în rolul Cleopatrei în show-ul grandios în care primarul Radu Mazăre îl va întruchipa pe Cezar, împăratul roman.

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu și-a confirmat prezența la ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia, sâmbătă, 5 iulie. Va fi un eveniment spectaculos, organizat de Primăria Municipiului Constanța și FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.


Întregul eveniment va fi o producție impresionantă, la care vor participa peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalități, dar și modelele FashionTV România.

Carele alegorice - cel al Primăriei Constanța, pe care se va afla primarul Radu Mazăre, și ale cluburilor Le Gaga, Ego, Fratelli, Bellagio, Tan Tan, Princess, Luv, Crema și Coyote Ugly - vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piațeta Cazino.

Primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014 va avea loc sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 21, în Piațeta Cazino din Mamaia. Acesta este locul în care, pe parcursul întregii veri, turiștii sunt așteptați la super-evenimentele organizate de FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.


Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie - 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de când carnavalul încântă turiștii de pe litoral.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 - Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV România.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri