Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei la Carnaval Mamaia 2014

Mihaela Rădulescu, în rolul Cleopatrei la Carnaval Mamaia 2014(1595)


Mihaela Rădulescu, care a apărut de-a lungul carierei sale în mai multe producții cinematografice, a acceptat provocarea de a intra în rolul Cleopatrei în show-ul grandios în care primarul Radu Mazăre îl va întruchipa pe Cezar, împăratul roman.

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu și-a confirmat prezența la ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia, sâmbătă, 5 iulie. Va fi un eveniment spectaculos, organizat de Primăria Municipiului Constanța și FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.


Întregul eveniment va fi o producție impresionantă, la care vor participa peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalități, dar și modelele FashionTV România.

Carele alegorice - cel al Primăriei Constanța, pe care se va afla primarul Radu Mazăre, și ale cluburilor Le Gaga, Ego, Fratelli, Bellagio, Tan Tan, Princess, Luv, Crema și Coyote Ugly - vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piațeta Cazino.

Primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014 va avea loc sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 21, în Piațeta Cazino din Mamaia. Acesta este locul în care, pe parcursul întregii veri, turiștii sunt așteptați la super-evenimentele organizate de FashionTV România în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.


Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie - 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de când carnavalul încântă turiștii de pe litoral.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 - Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV România.

 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri