Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
În faţă la City Park Mall: TÂRGUL DE VARĂ (3 - 6 iulie), cu antichităţi şi cu... celebra miere a familiei sătmărene Sabadus!

În faţă la City Park Mall: TÂRGUL DE VARĂ (3 - 6 iulie), cu antichităţi şi cu... celebra miere a familiei sătmărene Sabadus!(1271)


Se apropie vremea lui „Cuptor”.
Turiștii încep să vină spre litoral, fiindcă, pentru unii, grija școlii s-a dus…

Colecționarii de antichităţi, din toată țara, și artizanii “handmade” se vor aduna în Constanţa, la început de iulie, să uimească și să bucure privirile vizitatorillor.

Mobilă veche, din lemn masiv, sculptată desăvârșit, colecții de bancnote și monede, obiecte din timpuri stravechi, samovare, patefoane, gramofoane, armuri, picturi și icoane pe lemn, trese și insigne, bijuterii și accesorii “hanmdmade”, lucrate cu migală.


Avem ocazia să le admirăm la “TÂRGUL DE VARĂ”, dintre 3 - 6 iulie, în față la “City Park Mall”, din Constanța.

Și deoarece nu doar sufletul trebuie hrănit, vin invitați de seamă, din Satu- Mare, care ne poftesc să le cunoaștem și să le gustăm produsele apicole, mai… altfel decât le știm!
Familia Sabadus a pornit o afacere sub deviza de-a oferi clienților ceea ce ei… nu au găsit la început!

“De aproximativ trei ani de zile, de când oferim aceste produse, pentru cresterea imunităţii , avem numai clienţi şi părinţi mulţumiţi. Garantăm rezultate în şapte zile, în urma consumării unui singur borcan cu energizant, 100% natural!
Nu vă aşteptaţi să zburaţi, după consumul unui borcan cu energizant, dar sigur o să observaţi că se înlătură oboseala, vă scade stresul, creşte imunitatea”, precizează familia Sabadus.
Produsele sunt 100% naturale, nefalsificate, fără chimicale sau conservanţi. Au scheme de tratament atât pentru persoanele care se simt obosite, cât şi pentru cele care doresc o mai mare energie (sportive etc.). Există şi un pachet pentru imunitatea copiilor: miere cu propolis, IMUNITATE pentru copii, sirop de cătină.

Lucruri frumoase și sănătoase, adunate la un loc!...

 

FOTO: Familia SABADUS este, deja, celebră în România (Sursa: mieresabadus.ro)
 

Taguri: Sabadus, MiereSabados, TargulDeVara, TargulDeVaraConstanta, CityParkMall, Constanta, CityParkMallConstanta, miere, antichitati,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri