Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
CAZUL NICUŞOR CONSTANTINESCU: A fugit, sau nu, din spitalul

CAZUL NICUŞOR CONSTANTINESCU: A fugit, sau nu, din spitalul "John Hopkins" (S.U.A.) preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, dat în urmărire naţională?!...(1856)


Marius Mocanu, avocatul președintelui Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Daniel Constantinescu, dezminte zvonurile potrivit cărora clientul său ar fi fugit din spitalul “John Hopkins”, din Baltimore, SUA, unde a fost internat pentru o operaţie şi tratamentul cancerului la prostată de care suferă.

Avocatul a menționat, printr-un comunicat transmis presei, astăzi, că el nu a afirmat niciodată că Nicușor Constantinescu ar fi internat continuu în spitalul “Johns Hopkins”, în acest sens depunând la dosarul cauzei înscrisuri din care rezultă foarte clar că clientul său a fost internat în respectiva unitate medicală strict în perioada preoperatorie și postoperatorie, cât timp a fost nevoie ca acesta să-și revină după operație.

Marius Mocanu afirmă că, ulterior, Nicușor Daniel Constantinescu ar fi revenit în spital, în două rânduri, din cauza agravării stării sale de sănătate, fiind necesară internarea, din nou, efectivă, în clinică.

Avocatul a precizat că: în afara perioadei de internare și a celei în care a fost supus examinărilor medicale, președintele CJC s-a aflat într-un imobil “para-medical”, care este închiriat de către spitalul “Johns Hopkins”, imobilul fiind situat în apropierea clinicii din Baltimore.

"Aceasta este situația reală. Acest lucru l-am prezentat tot timpul atât organelor judiciare de urmărire penală, cât și instanței de judecată. Este vorba de un contract de închiriere, încheiat de clinica “John Hopkins”, pentru Constantinescu, la “Breach Street Global Hospitality” (instituția care se află în colaborare cu clinica “John Hopkins”). Repet, nu am susținut niciodată că Nicușor Constantinescu a fost internat non-stop în spitalul “John Hopkins", a precizat avocatul Mocanu.

FOTO: Nicuşor Daniel Constantinescu, în SUA (postare pe contul personal de Facebook, din mai 2014!...)
 

Taguri: NicusorConstantinescu, NicusorDanielConstantinescu, PresedinteleCJConstanta, CJConstanta, CJC, ClinicaJohnHopkins, Baltimore, SUA, OperatieCancerProstata, BreachStreetGlobalHospitality,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri