Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
„Fă-le vânt deşeurilor!”

„Fă-le vânt deşeurilor!”(800)


Companiile Polaris M Holding şi Gremlin derulează, în perioada 27 - 28 iunie 2014, a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de anul acesta.

Campania se va desfăşura sub denumirea „Fă-le vânt deşeurilor!” şi oferă posibilitatea cetăţenilor de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată. Pe parcursul celor 2 zile ale campaniei, populaţia este aşteptată la cele 5 centre de colectare pentru a preda echipamentele electrice şi electronice scoase din uz. Pentru deşeurile voluminoase sau grele (frigidere, aragazuri, maşini de spălat etc.), organizatorii pun la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon 0757.777.097 pentru a solicita preluarea gratuită direct de la domiciliu.
În cadrul acestei campanii fiecare deponent va primi pe loc un evantai în schimbul unui deşeu electronic sau electric predat, precum şi un bilet la tombolă. În cea de-a doua zi a campaniei, în data de 28 iunie, la ora 14:00, va avea loc acordarea premiilor prin tragere la sorţi, la centrul de colectare localizat pe Şos. Mangalia, Zona Complex Comercial Billa. Toţi cetăţenii care participă la această tombolă vor avea şanse egale de a câştiga unul dintre premiile oferite de organizatori: ventilator de birou, ventilator cu apă sau marele premiu al campaniei, un aparat de aer condiţionat.

Centrele de colectare sunt deschise pe toată perioada anului şi se află în următoarele locaţii:
Şos. Mangaliei, Zona Complexului Comercial Billa;
Str. Adamclisi, Zona Complexului Brotăcei;
Str. Cişmelei, Intrarea spre Şcoală nr.29;
Str. I.C. Brătianu, Zona Complexului Cora;
Str. Unirii, Zona Complexului Adivin.

Campania „Fă-le vânt deşeurilor!” este organizată de companiile Polaris M Holding şi Gremlin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa şi Comisariatului Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri