Ce accidente au avut loc ieri în Constanța(820)


La data de 22 iunie a.c., ora 01.28, A. N. a condus un autovehicul pe Calea Dobrogei, dinspre municipiul Constanţa către Murfatlar, iar la trecerea de pietoni, situată înainte de intersecţia cu strada Nicolae Pârvulescu, a pierdut controlul direcţiei către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac de pe trotuarul aflat pe celălalt sens de mers, rezultând vătămarea corporală uşoară a conducătorului autovehiculului.
La aceeaşi dată, ora 15.50, D. D. condus un autovehicul pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanţa, dinspre strada Plopilor către strada Caraiman, pe banda numărul 2 şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul unui Hipermarket a surprins şi accidentat uşor o persoană, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe marcaj pietonal.

De asemenea, la ora 16.25, H. N. a condus o motocicletă pe strada A. Puşkin din oraşul Techirghiol, judeţul Constanţa, dinspre strada Victoriei către strada Mihai Eminescu şi, ajungând în dreptul unui imobil, a acroşat un câine care pătrunsese pe carosabil, moment în care, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat şi a căzut.
În urma accidentului a rezultat vătămarea conducătorului motocicletei.
În aceeaşi zi, la ora 17.40, I. M. a condus un motociclul pe Şoseaua Mangaliei, din municipiul Constanţa, dinspre strada Pandurului către bulevardul 1 Mai, pe banda numărul 2 şi ajungând în dreptul unei staţii peco, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi s-a lovit la piciorul stâng de bara autoturismului din faţa sa, care oprise la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor, accidentându-se uşor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri