Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni(795)


Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lipniţa cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Oltina care, la data de 18 iunie a.c., a condus un autovehicul pe DC 47, între localităţile Coslugea- Izvoarele, fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 21 de ani care, la data de 18 iunie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 646 lei, din interiorul unei societăţi comerciale din Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 25 ani, din municipiul Constanţa, care în perioada 21.05.-18.06.2014, ar fi sustras din imobilul unei persoane, două aragaze, două frigidere, două butelii, o maşină de spălat şi o cadă de baie metalică, în valoare totală de 2.000 lei.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 27 ani, din localitatea Pecineaga, care, la data de 18 iunie a.c., a sustras un parfum din interiorul unei societăţi comerciale, din localitatea Lazu.
jooble.org