R.A.J.A. CONSTANŢA: La noapte, se activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în legătură cu anunţatul COD GALBEN

R.A.J.A. CONSTANŢA: La noapte, se activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în legătură cu anunţatul COD GALBEN(1611)


În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben, cu instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. Constanţa se activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi, miercuri - 18 iunie 2014, ora 24.00, și până vineri - 20 iunie 2014, ora 18.00.

Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, formaţii ce vor asigura permanenţa, în toată această perioadă.

SC RAJA SA Constanţa asigură, printr-un comunicat transmis presei, pe toţi abonaţii societăţii, că va depune toate eforturile, pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, la parametrii optimi.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune, smulse de vânt).
În aceste condiţii, sunt rugaţi toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă, imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Totodată, SC RAJA SA Constanţa face un apel către toţi consumatorii, care înregistrează probleme la sistemul de canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.


IMAGINE: Ieri, în Constanţa, a fost POTOP! (Sursa foto: adevarul.ro / Autor: Eugen Tănăsescu)
 

Taguri: RAJASA, CodGalben, PloiSiFurtuni, RAJA, SCRAJASA, RAJAConstanta, DistributieApa, ComandamentulPentruSituatiiDeUrgenta, FelixStroe, Stroe, apa, canalizare, Constanta,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri