Un minor de 14 ani spărgea cu pietre gemurile mașinilor din Mamaia(790)


Poliţiştii Biroului pentru staţiunea Mamaia au fost sesizaţi în această dimineață de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută aruncă cu pietre în autoturismele aflate în parcarea unui hotel, de pe raza staţiunii.

Deplasată la locul indicat, patrula mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, a identificat în scurt timp un minor de 14 ani, din Constanţa, care avea asupra sa un dispozitiv mobil de stocare a informaţiilor şi un modulator MP3 player, a căror provenienţă nu a putut să o justifice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul a provocat distrugeri, prin spargerea geamurilor a trei autoturisme, de la unul dintre acestea sustrăgând bunurile identificate asupra sa. Bunurile sustrase în valoare de 100 lei au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Prejudiciul total, provocat prin distrugerea gemurilor, urmează a fi comunicat ulterior, de către proprietarii autoturismelor.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri