Dezbatere despre educație și drepturile elevilor(968)


Asociația Elevilor din Constanț a organizează, sâmbătă, dezbaterea „Educația centrată pe elev în învățământul de stat”.

Evenimentul este parte a Conferinței Anuale a Asociației Elevilor din Constanța ce se va desfășura sâmbătă, 14 iunie 2014 la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. ”În cadrul dezbaterii vom analiza modul în care autoritățile locale și centrale au decis să acționeze în diferite circumstanțe referitoare la drepturile elevilor constănțeni, printre care reducerea tarifului pentru transportul local în comun (RATC) în Municipiul Constanța pentru elevi și studenți, situația elevilor navetiști și decontarea insuficientă conform noilor reglementări ale Ministerului Educației, dreptul de vot al reprezentanților elevilor în Consiliul de Administrație, precum și situația generală a calității educației în Județul Constanța, în ajunul Bacalaureatului”, a precizat președintele asociației, Alexandru Bajdechi.

La dezbatere sunt invitați reprezentanți ai elevilor din Județul Constanța, reprezentanți ai autorităților locale și ai altor organizații reprezentative și neguvernamentale din județul Constanța.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00 și până la 13:00 în sala mică din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri