Hoț prins de 1 mai, de un polițist în timpul liber(716)


La data de 1 mai a.c., ora 21.15, un poliţist al Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în timp ce se afla în timpul liber, l-a surprins în flagrant pe I. M., de 17 ani, din Constanţa, care, prin forță, a smuls de la gâtul unei femei de 50 de ani, din Constanţa, care se afla la intrarea în scara blocului, un lanţ de aur. Prejudiciul cauzat, în valoare de 700 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.


Pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, minorul a fost reţinut de poliţişti, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Suspectul a fost introdus, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.


Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului, urmând ca la finalizarea investigaţiilor, dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri