Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
RAJA a alimentat cu apă o familie săracă din Cumpăna

RAJA a alimentat cu apă o familie săracă din Cumpăna(1964)


SC RAJA SA a ajutat o familie sărmană din Cumpăna, căreia i-a oferit gratuit racordul la rețeua de apă.

 

Beneficiari sunt două fete și mama lor, care trăiesc din 2004 pe un teren la marginea comunei. Nu au avut niciodată apă. De fapt, nu au nici o casă, în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, Ionela și Andreea Scurtu învață bine, sunt printre primele din casă. Mama lor are grijă să aibă tot ce au nevoie, dar de multe ori nu reușește.

 

Tatălul îi place să bea. În plus, îi plac și jocurile de noroc. Orice brumă de bani câștigă se duce spre băutură sau poker, a spus primarul Mariana Gâju. Familia nu se alege cu nimic.

 

Pentru fetele și femeile din familia Scurtu, viața este grea. Chiar și pentru banala apă, ele apelau la vecini. Mama a cărat de la ei, de-a lungul celor nouă ani, mii, poate zeci de mii de litri.

 

Acum nu mai este cazul. Sensibilizată de caz, conducerea SC RAJA SA s-a hotărât să le racordeze gratuit la rețea. Societatea a aflat de caz de la ONG-ul World Vision. ”Sunt încântată că au făcut asemenea gest și nu pot decât să le mulțumesc pentru că au ajutat familia  Scurtu și pe cele două fetițe. Doamna Scurtu s-a chinuit ani de zile”, a declarat, în urmă cu câteva ore, Isabela Ștefan Iorga, reprezentantul World Vision.

 

 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri