Focuri de armă în Constanța(966)


În această dimineață, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a spart geamul unui autoturism ce se afla parcat pe strada Solidarităţii din municipiul Constanţa.
Patrula de poliţie deplasată operativ în zonă a observat persoana bănuită de comiterea faptei, care la vederea oamenilor legii a fugit.

Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar unul dintre agenţi după ce a somat-o să se oprească, a folosit armamentul din dotare efectuând două focuri de armă în plan vertical şi trei în direcţia celui în cauză.

La ora 06.50 oamenii legii l-au depistat şi identificat pe tânărul în vârstă de 28 de ani, din localitatea Siliştea, bănuit de comiterea faptei, care se ascunsese pe acoperişul unui bloc.

Acesta prezenta o plagă la nivelul membrului inferior stâng, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri