Cele mai citite articole ale săptămânii(1249)


1. Radu Mazăre: PMP a luat cel mai mult la Constanţa pentru că acolo există un "nucleuţ băsist", Alex Popescu, 1653 vizualizări

Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că PMP a luat cel mai mult la Constanţa pentru că încă persistă "un nucleuţ băsist", care are legătură cu afacerile de acolo, precizând că sunt rudele celor care lucrează cu milionarii din port şi angajaţii.

Întrebat cum comentează rezultatul alegerilor europarlamentare care au avut loc duminică, Mazăre a răspuns: "Amestecat".


2. Mazăre a venit la vot cu şase tinere: Votez pentru ca Portul să fie parţial al autorităţii locale, Redactie, 1504 vizualizări


3. SURPRIZE MARI LA EUROPARLAMENTARE, în CONSTANȚA. PSD, sub scorul național. Diaconu, mai tare decât PDL, Alex Popescu, 1285 vizualizări

Rezultatele parțiale în Constanța, după numărarea a circa 80% din voturi, arată că Alianţa PSD – UNPR – PC a fost votată de 34,4% din alegători (37.509). Este cu circa 3% mai puțin decât scorul înregistrat la nivel național.


4. Mazăre: ”E o DRAMĂ. Mi-e tare MILĂ”, Redactie, 590 vizualizări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că îi este milă de bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu şi care miercuri a încercat să se sinucidă, susţinând că doreşte să îl ajute, dar îi este teamă că acest gest s-ar putea interpreta.

"E o dramă. Mi-e tare milă de băiatul ăsta şi aş încerca sincer să fiu să-l ajut, aş încerca să-i dau un avocat, aş încerca să văd ce-i cu el, dar mi-e teamă să nu fie interpretat. Păi, pe el de ce l-au speriat, nu ca să spună că l-am plătit eu să-l scuipe pe Băsescu ? Vedeţi, de aia l-a scuipat, uite că e apropiat cu Mazăre şi el îi dă avocat şamd, de aia să fie interpretat, că în România se interpretează orice. Recunosc mi-e tare milă de el şi l-aş ajuta, dar nu ştiu cum să fac", a declarat Mazăre, miercuri, în faţa sediului Poliţiei Constanţa, unde merge săptămânal, în condiţiile în care se află sub control judiciar.


5. Fostul șef al Gărzii Financiare Constanța, trimis în judecată de procurorii DNA, Alex Popescu, 529 vizualizări

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată a lui FRONEA CIPRIAN MIHAIL, fost comisar șef al Gărzii Financiare Secţia Constanţa, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor concurente de complicitate la infracţiunea de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii și favorizarea făptuitorului.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri