De

De "Ziua Copilului", la Casa de Cultură Constanţa: "Julieta şi prietenii săi", spectacol interactiv de... "VENTRILOCIE"(1751)


Duminică – 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, din Constanţa, va fi prezentat, de la ora 14.00 (IAR DACĂ VOR FI SOLICITĂRI, VA FI O... RELUARE, LA ORA 18.00!), SPECTACOLUL (adresat copiilor între 3 şi 11 ani) „JULIETA ŞI PRIETENII SĂI (Aventuri cu Romeo Alună şi Bunicuţa Julieta)”, a artistului... „ventriloc” CRINA SVOBODĂ!

 

„VENTRILOCIA” este o artă magică, care poartpă publicul într-o călătorie a... IMAGINAŢIEI lor!”, spune Taylor Mason.

Arta „ventrilociei” este un act artistic în care o persoană („ventrilocul”) îşi schimbă vocea, dând senzaţia că vocea vine din altă parte, de obicei de la păpuşa folosită în spectacol...

„Ventrilocul” este o persoană care poate rosti cuvintele, fără a mişca buzele şi fără a deschide gura, dând impresia că păpuşa poate vorbi, simţi şi că aceasta poate avea şi manifesta reacţii, opinii sau emoţii.

Organizatorii asigură că este un spectacol INTERACTIV de „ventrilocie”, comic, antrenant, distractiv şi educativ, cu implicarea directă a publicului!

 

Durata spectacolului: 40 – 50 de minute.

Preţul unui bilet: 12 lei.
 

Taguri: JulietasiPrieteniiSai, Ventrilocie, Ventriloc, ArtistVentriloc, CrinaSvoboda, RomeoAlunaBunicutaJulieta, CasaDeCultura, Constanta, CasaDeCulturaConstanta,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri