Rolland Garros: Constănţeanca SIMONA HALEP s-a calificat în

Rolland Garros: Constănţeanca SIMONA HALEP s-a calificat în "optimi", la "Internaţionalele" Franţei, la tenis de câmp(1759)


CONSTĂNŢEANCA SIMONA HALEP (nr. 5 WTA şi pornită ca favorita numărul 4 a turneului) a câştigat, în această după-amiază, de sâmbătă – 31 mai, partida din turul 3 (“16 - imi de finală”), din cadrul celui de-al doilea turneu de “Grand Slem” al anului, “Open” – ul (“Internaţionalele”) Franţei, desfăşurat pe terenurile de tenis de câmp de la Complexul “Roland Garros”, din Paris.

De la ora 12.00, Halep (pentru prima oară, în carieră, în “şaisprezecimi” la Roland Garros), a jucat contra sportivei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor (22 de ani, locul 55 WTA; şi ea debutantă în turul trei, dar în toate turneele de “Mare Slem”) şi a câştigat lejer, în doar o oră şi patru minute, cu scorul de: 6 – 3, 6 -0.

În primul tur la Roland Garros, Halep a trecut, tot fără probleme, de Alysa Kleybanova (Rusia), cu: 6 – 0, 6 - 2, iar în turul 2, fără emoţii, dar nu foarte uşor… (venită din calificări, adversara a vrut să facă „meciul vieţii” contra lui Halep şi, în unele momente, chiar a reuşit…), de britanica Heather Watson: 6 – 2, 6 - 4.

FOTO: digi24sport.ro
 

Taguri: SimonaHalep, Halep, RolandGarros, InternationaleleFrantei, Paris,
OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri