RALIUL DELTEI: S-a  dat startul oficial, la Tulcea!

RALIUL DELTEI: S-a dat startul oficial, la Tulcea!(1648)


Joi după amiază, începând cu ora 16.00, în prezenţa președinteleui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, la conferința de presă organizată în municipiul Tulcea, s-a anunțat deschiderea Raliului Deltei Dunării, ediția a doua.

De la ora 18.00, pe scena din Piața Civică a urcat Delia, iar de la ora 20.00 a avut loc startul festiv.

În cadrul conferinței de presă (la care a participat și campionul Francois Delecour), Mihai Tănase, din cadrul Club Nautic MotorSport a prezenta, pe scurt, programul Raliului, iar invitații au vorbit despre ediția din acest an.

Raliul Deltei a fost organizat între 1980 și 1993, după care competiția nu a mai putut fi susţinută.

„De-a lungul timpului, Raliul Deltei a fost o mândrie a județului, a constituit o faimă pentru Tulcea. Consiliul Județean Tulcea a sprijinit logistic și financiar aceste eveniment de marcă din județ și sunt sigur că, împreună cu organizatorii Danube Delta Rally și Primăria Tulcea, vom da o notă de succes acestui concurs“, a spus președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu.

În deschiderea evenimentelor, publicul, strâns în Piața Civică, din municipiul Tulcea, s-a putut bucura de un concert al Deliei, care a început la ora 18.00.

De la ora 20.00, în Piața Civică a fost dat startul oficial: echipajele care intră în competiție au fost prezentate. Printre cei care au marcat deschiderea concursului auto s-au numărat și reprezentanții principalilor parteneri ai evenimentului: președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu și primarul Constantin Hogea, dar și Corina Martin, din cadrul Asociației Litoral Delta Dunării, Răzvan Filipescu, președintele ANT.
 

FOTO: insport.ro

Taguri: RaliulDeltei, RaliulDeltei-2014, RaliulDeltei2014, DanubeDeltaRally, CJT, CJTulcea, HoriaTeodorescu, Teodorescu, ConstantinHogea, Hogea, Tulcea, DeltaDunarii, Cicurova, FantanaMare, SlavaRusa, Babadag, FIA, CupaEuropei, automobilism, turistic,jooble.org