Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
De 1 iunie, la Palatul

De 1 iunie, la Palatul "Victoria": Premierul chin..., pardon: român, Vic Tor Pon-Ta, face, din nou, "Guvernul Copiilor"...(1568)


De 1 iunie, Guvernul îşi deschide porţile pentru copii!

Astfel, duminică, în intervalul orar 11.30 - 14.00, toţi copiii sunt invitaţi la Palatul Victoria, pentru o întâlnire cu personaje de poveste, concursuri de dans şi “facepainting”, iar de la ora 13.00, vor putea asista la un spectacol, susţinut de actorii Teatrului de Animaţie “Ţăndărică”.

Mai mult, la ora 11.00, 100 de elevi, merituoşi, din cateva şcoli bucureştene, vor forma “Guvernul copiilor”, în prezenţa primului-ministru Victor Ponta, a ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, dar și a altor membri ai Executivului.

 

IMAGINE: La Palatul "Victoria", anul trecut (2013), de 1 iunie, premierul chin..., pardon: român, Vic-Tor Vio Rel Po, a făcut "Guvernul Copiilor". Poate că, dacă ar fi fost păstrat, ar fi fost mai eficient decât cel actual!!!... (Sursa foto: mediafax.ro / autor: Marius Dumbrăveanu)
 

Taguri: PalatulVictoria, TeatrulTandarica, Teatrul, Tandarica, TeatrulDe, AnimatieTandarica, VictorPonta, Ponta, RemusPricopie, Pricopie, MinistrulEducatiei, Executivului,
Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri