S-a ales cu dosar penal din cauza unui Mercedes de lux

S-a ales cu dosar penal din cauza unui Mercedes de lux(559)


Ieri, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, identificând un autoturism marca Mercedes Benz model E250 Coupe, cu numere de Germania, despre care deţineau informaţii că este furat.
Conducătorul auto, cetăţeanul român T.I., în vârstă de 32 ani, domiciliat în municipiul Medgidia, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte că acesta figurează ca fiind furat.


Autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.
Bărbatul în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire prin „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia”.
jooble.org