Trei cluburi Lions pentru “Un zâmbet de copil”(1077)


Lions Club Constanţa continuă tradiţia organizării acţiunii “Un zâmbet de copil”, dedicată Zilei Internaţionale a copilului – 1 Iunie. În acest an, acţiunea se adresează unui număr de 80 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani, dintre care 25 de la Centrul social pentru copiii cu dizabilităţi de la Techirghiol, 20 de la Şcoala Generală “Sf.Kiril şi Metodii” din Silistra (Bulgaria), dar şi mai vechii noştri prieteni de la Centrul de plasament “Delfinul” din Constanţa.

Acţiunea “Un zâmbet de copil” este organizată de Lions Club Constanţa, Lions Club Constanţa Balkanica şi Lions Club Silistra (Bulgaria).


Programul pregătit copiilor, duminică, 1 iunie, cuprinde următoarele repere orare:


- ora 10.00 – participare şi vizionare spectacol dedicat Zilei Copilului, la Palatul Copiilor Constanţa, cu participarea copiilor de la Palatul Copiilor, a celor de la Centrul de Plasament “Delfinul”, dar şi a oaspeţilor din Bulgaria, de la Şcoala Generală “Sf.Kiril şi Metodii”.

- ora 13.00 – vizită la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa (Delfinariu, Planetariu, Microrezervaţie);
- servit masa.

Asociaţia LIONS CLUB CONSTANŢA este afiliată la organizaţia internaţională de voluntariat LIONS CLUB INTERNATIONAL, fiind o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist, având la bază voluntariatul.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri