Radu Mazăre: PMP a luat cel mai mult la Constanţa pentru că acolo există un

Radu Mazăre: PMP a luat cel mai mult la Constanţa pentru că acolo există un "nucleuţ băsist"(2829)


Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că PMP a luat cel mai mult la Constanţa pentru că încă persistă "un nucleuţ băsist", care are legătură cu afacerile de acolo, precizând că sunt rudele celor care lucrează cu milionarii din port şi angajaţii.

Întrebat cum comentează rezultatul alegerilor europarlamentare care au avut loc duminică, Mazăre a răspuns: "Amestecat".

"În Constanţa a luat PMP-ul cel mai mult. A luat vreo 13 la sută. Vreau să spun că la europarlamentarele trecute a luat EBA cel mai mult, pentru că acolo există un nucleu de băsişti care are legătură directă cu business-urile şi afacerile de acolo. Sunt rudele celor care lucrează la milionarii din port, angajaţii şi aşa mai departe. E un nucleuţ băsist acolo care încă persistă" , a spus Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, după judecarea dosarului în care este judecat, alături de alte 36 de persoane, pentru atribuirea nelegală a unor terenuri.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Constanţa, unde a obţinut 34,47% din voturi, urmată de PNL cu 14,75%, PMP cu 11,18%, PDL cu 10,49% şi independentul Mircea Diaconu cu 9,54%, conform rezultatelor finale furnizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean.

În judeţul Constanţa, prezenţa la vot a fost de 29,41%.

Sursa: Mediafax

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri