Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat în față(996)


Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea".
La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.
Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să vorbească cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

După ce a stat de vorbă cu oamenii preţ de aproximativ două minute, preşedintele s-a urcat în maşină şi a plecat din port.
Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, fiind cercetat pentru ultraj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi este din Constanţa.
După ce a fost imobilizat de ofiţerii SPP, bărbatul a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar aceştia l-au dus apoi la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde la ora transmiterii acestei ştiri este audiat.
În acest caz, Poliţa a sesizat Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru infracţiunea de ultraj.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri