Misiune pentru polițiștii constănțeni: au recuperat cinci cabaline(685)


COMPLETARE. IPJ Constanța a anunțat că valoarea cabalinelor este estimată la 48.000 de euro.

În urma activităţilor operative desfăşurate, poliţiştii din Cernavodă, sesizaţi de sustragerea a cinci cabaline, au recuperat şi predat prejudiciul reclamat ca fiind furat părţii vătămate.

De asemenea, în urma anchetei, poliţiştii din Cernavodă au identificat doi bărbaţi, ambii de 25 din Cobadin, bănuiţi de comiterea furtului.

Totodată, pentru probarea activităţii infracţionale a celor doi, poliţiştii din Cernavodă cu sprijinul celor din Cobadin şi ai luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale – I.P.J. Constanţa au efectuat pe raza localităţii Conacu patru percheziţii domiciliare.
În urma percheziţiilor au fost identificate două cabaline sustrase, stabilindu-se că fapta de furt, din noaptea de 3 mai a.c., ar fi fost comisă de cei doi bărbaţi menţionaţi anterior, celelalte trei cabaline fiind descoperite de poliţişti pe un câmp din apropierea localităţii Conacu.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus măsura preventivă de reţinere pe o durată de 24 ore, iar la data de 10 mai a.c., au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea acestora pentru o perioadă de 30 zile.

În prezent cei doi bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, sunt în arestul IPJ Constanţa.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri