Libertatea a descoperit, ieri, ceea ce a scris Timpul acum trei zile: ”blowjob”-ul din clipul stațiunii Mamaia

Libertatea a descoperit, ieri, ceea ce a scris Timpul acum trei zile: ”blowjob”-ul din clipul stațiunii Mamaia(1850)


Ziarul Libertatea a abordat ieri un subiect pe care Ziarul Timpul l-a publicat încă din 4 mai. Este vorba despre clipul de promovare a stațiunii Mamaia, în care apare o tânără cu un tricou pe care scrie ”Blowjob (n.r. sex oral) și somnic”.

Iată articolul din Libertatea:

Aşa cum s-a anunţat încă din urmă cu două luni, videoclipul de promovare a staţiunii Mamaia a fost lansat oficial pe 1 Mai. Prezentat iniţial într-un format comprimat, sub formă de teaser, clipul complet are 16 minute pe parcursul cărora sunt prezentate atât atracţiile turistice ale staţiunii renumite şi ca "Perla Litoralului", cât şi punctele fierbinţi ale staţiunii.
Clipul are un scenariu bine elaborat şi transpune în imagini, pe fundal sonor, povestea unui cuplu care pleacă spre Mamaia, unde urmează să îşi petreacă vacanţa. Tocmai de aceea, în primele cadre sunt prezentate modalităţile prin care se poate ajunge în staţiune - cu trenul, cu maşina pe autostradă, cu avionul sau pe calea apei.
După ce sunt trecute în revistă posibilităţile de cazare şi de agrement din staţiune, imaginile se mută pe ceea ce înseamnă cu adevărat Mamaia: distracţia.
Funduri sexy intrând sau ieşind din apă, masaj, petreceri la piscină, mult erotism în cea de-a doua parte a clipului de prezentare a staţiunii din nordul Litoralului. Nu lipsesc din peisaj celebrele cluburi, baldachinele de pe plaje, animatoarele care încing atmosfera printre turişti de la primele ore ale dimineţii, beach voley-ul, kite surf-ul şi alte sporturi pe nisip populare în rândul turiştilor.
Pentru că primarul Radu Mazăre a reuşit să impună în Mamaia spectacolul cu tentă istorică, din scenariu nu au lipsit războinicii, dar nici ritualurile buddhiste.
Un detaliu a scăpat din atenţia scenaristului şi a regizorului: una dintre tinerele care apare în imagini şi care se distrează de minune pe o terasă de pe plajă poartă ostentativ un tricou cu un mesaj obscen: "Blowjob & Somnic" / "Sex oral & Somnic" este mesajul scris alb pe negru, pe care blonda îl afişează cu mândrie.
În noul clip de prezentare a staţiunii Mamaia nu se aud nici Loredana şi nici Cabron, nu apar modele îmbrăcate sumar care-l flanchează pe Radu Mazăre şi nici nu a costat 35.000 de euro, aşa cum s-a întâmplat, anul trecut, cu "Viva Mamaia". O primă variantă a clipului de promovare a "Perlei Litoralului" a fost prezentat la Târgul de Turism de la Bucureşti, iar, conform informaţiilor oficiale, costurile de realizare a acestuia s-au ridicat la suma de 10.000 de euro.

 

Vă recomandăm și: VIDEO. A fost lansat primul clip de promovare a stațiunii Mamaia

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri