CONSTANŢA: Primul Târg de Joburi al anului

CONSTANŢA: Primul Târg de Joburi al anului(1503)


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa, a organizat, astăzi, primul "Târg de Joburi" dedicat tinerilor, din acest an.

„A fost o acţiune comună, la care au participat 10 companii constănţene, cu oferte de muncă, în special în turism, dar şi finanţe – contabilitate, vânzări directe şi „junior – management”, însumându-se un total de 249 de locuri vacante, înregistrate în cadrul acestui târg. „Joburile” oferite au fost, cu preponderenţă, sezoniere (SIC!), datorită proximităţii perioadei estivale, dar şi faptului că acestea sunt locurile de muncă căutate de studenţi, care îşi doresc să obţină beneficii financiare, pe perioada vacanţei de vară, astfel încât, în toamnă să-şi poată continua continua studiile. Ceea ce intenţionăm, la nivel instituţional, este de a permanentiza acest tip de acţiuni, astfel încât să venim, continuu, în sprijinul celor tineri, care au nevoie de informare susţinută şi suport, în ceea ce întreprind la nivel profesional.”, a declarat Claudiu Daniel Teliceanu, director - executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

„Am început Târgul de Joburi, ediţia mai, 2014, pentru a marca Ziua Naţională a Tinerilor, vom continua mâine, 7 mai, cu Crosul Tinerilor pe plaja Modern, începând cu ora 10.30, şi vom încheia seria acţiunilor dedicate tinerilor cu celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Europei”, a ţinut să mai adauge directorul DJTSC.


FOTO: ctcro.wordpress.com
 

Taguri: ClaudiuTeliceanu, ClaudiuDanielTeliceanu, Teliceanu, Joburi, TargdeJoburi, Constanta, AJOFM, OcupareaForteideMunca, DJTS, DJTSC, DJTSConstanta,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri