VAMA VECHE: Ţigări de contrabandă, confiscate la frontieră

VAMA VECHE: Ţigări de contrabandă, confiscate la frontieră(1937)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) - Vama Veche, 158 pachete cu ţigarete netimbrate, pe care doi cetăţeni români, care călătoreau cu un autocar, intenţionau să le introducă în ţară, ascunse în bagajele personale.

Ieri, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un autocar care efectuează curse regulate între România şi Turcia.

În urma controlului, au fost găsite 158 pachete cu ţigarete, netimbrate, mărcile „Prestige” şi „Gauloise Blondes”, ascunse în bagajele personale ale cetăţenilor români G.D.A., în vârstă de 22 ani, şi H.R.C., de 21 ani.

Cei doi tineri, domiciliaţi în judeţele Tulcea, respectiv Ilfov, nu au putut prezenta documente justificative, pentru cele 3.160 de ţigarete transportate.

Poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, cantitatea de ţigarete, evaluată la aproxiamativ 1.580 lei, şi au aplicat, fiecărei persoane, câte o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr.12 / 1990 republicată.


SURSA FOTO: Poliţia de Frontieră - Garda de Coastă.
 

Taguri: PolitiadeFrontiera, PolitiaFrontiera, GardadeCoasta, GardaCoasta, Politia, Frontiera, Garda, Coasta, PTF, Legea12/1990, PTFVamaVeche, VamaVeche, Prestige, Gauloises, GauloisesBlondes, tigari,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri