Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Peste 1.000 de pachete cu ţigarete de contrabandă confiscate în Constanţa

Peste 1.000 de pachete cu ţigarete de contrabandă confiscate în Constanţa(850)


În data de 25.04.2014, în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilegal cu produse din tutun, oprind pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de cetăţeanul român D.E.G., în vârstă de 33 ani.
În urma controlului autoturismului, înmatriculat în Constanţa, au fost descoperite 590 pachete cu ţigarete netimbrate, de provenienţă Germania, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale.
Extiderea cercetărilor a condus la descoperirea a încă 430 pachete cu ţigarete netimbrate, pe care bărbatul le deţinea la domiciliul său din municipiul Constanţa.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 20.400 de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 10.200 lei, iar autoturismul evaluat la 8.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.
Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă prin „deţinere, transport şi comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă”, faptă prevazută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri