Câtă subtilitate la Mazăre: bate samarul, ca să priceapă măgarul (Ponta)! Scrisoare către constănţeni, despre Port, chiar în prima zi a campaniei electorale...

Câtă subtilitate la Mazăre: bate samarul, ca să priceapă măgarul (Ponta)! Scrisoare către constănţeni, despre Port, chiar în prima zi a campaniei electorale...(2344)


O epistolă de la primarul Radu Ştefan Mazăre a sosit, ieri, vineri – 25 aprilie, în cutiile poştale ale constănţenilor.

Edilul-şef le cere supuşilor săi să semneze pe o listă, ce va fi iniţiată de către Primărie şi Consiliul Local, pentru descentralizarea portului, prin mărirea “hălcii” Primăriei Constanţa, la 33%!

„În aceste zile se poartă bătălia finală pentru descentralizarea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA. Vreau să-ţi cer sprijinul, dacă şi tu consideri că ceea ce vreau să facem este un lucru bun pentru noi şi pentru viitorul copiilor noştri“, scrie Mazăre, după ce le urează constănţenilor „Hristos a înviat!“.
Consiliului Local Constanţa i-a fost promis, de către Guvernul lui Victor Viorel Ponta, un pachet de acţiuni de 33% din Administraţia portuară, cu 13% mai mult decât deţine în acest moment.

Cu promisiunea că banii în plus, ca urmare a majorării pachetului de acţiuni ale Primăriei, la CN APMC SA, va duce, în Constanţa, la scăderea cu 20 - 25% a facturilor la căldură şi la creşterea plafonului de venit pentru acordarea subvenţiei la energie termică (de care vor beneficia încă 25.000-30.000 familii), primarul Mazăre spune: „Pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple, am nevoie de sprijinul tău“.

Autodeclaratul “JUPÂN” al Constanţei mai declară, în epistolă, că aceasta este soluţia pentru deblocarea investiţiilor din Port, stagnare pe care o pune pe seama Ministerului Transporturilor şi a milionarilor din port.
„Dacă tu crezi, în calitatea ta de constănţean, că meriţi să beneficiezi de un număr mai mare de acţiuni în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa şi că banii rezultaţi din împărţirea profitului trebuie folosiţi pentru creşterea subvenţiei şi pentru scăderea facturii tale la energia termică, te rog să semnezi lista de susţinere pentru descentralizarea portului. Astfel voinţa poporului trebuie respectată şi de mine, şi de preşedinte, şi de milionarii din port, şi de politicieni“, mai arată Radu Mazăre.

Este de remarcat că ori de câte ori trece prin clipe grele, Mazăre cere ajutorul constănţenilor, prin asfel de scrisorele sentimental – lacrimogeno – civice!
De cele mai multe ori, momentul este ales chiar la… debutul unei campanii electorale. Exact ca astăzi!

Ieri, vineri - 25 aprilie, a început, official, campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, iar Mazăre, ca şef al PSD Constanţa, a spus că nu se va implica în campania electorală dacă Guvernul Ponta nu-şi ţine promisiunea de a-i ceda 33% din acţiunile Portului Constanţa!...

E CLAR CĂ NIMIC NU-I ÎNTÂMPLĂTOR!!!...

Foto: Portul Constanţa - "Gara Maritimă" (Sediul CN APMC SA). Sursa: ziuaconstanta.ro
 

Taguri: CNAPMC, APMC, APMCSA, PortulConstanta, RaduMazare, Mazare, PrimariaConstanta, actiuni, scrisoare, lista,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri